BACK TO WORK

STYLE GUIDE

Julledigheten är över och det är dags att återgå till vardagen. Här är vi, redo att möta 2024. Våra senaste nyheter har precis släppts, och det är hög tid att piffa upp din garderob med hjälp av eleganta naglar. Känn dig både snygg och självsäker på jobbet med en klassisk kavaj kombinerat med den ultimata accessoaren - Layers.

Våga mixa och matcha, det och mycket mer pratar vi om i vår Style guide. Titta och låt dig
inspireras!

Skaffa stilen

Saknar du ett inspirerande plagg eller undrar över vilka färger vi nämnde i videon?
Här kommer några tips från oss som finns i aktuellt sortiment.

Stylea dina Layers till jobbet

Den klassiska kavajen 

Den klassiska kavajen är ett så bra plagg att ha i garderoben eftersom den kan stylas på många olika sätt. Klä ner kavajen med ett par jeans och en t-shirt eller klä upp den med en blus och kostymbyxor.  

På arbetsplatser med en striktare klädkod kan du matcha kavajen med våra nya Layers i klassiska färger, som svart eller vitt. Vår nya French Swirl är en variation av bästsäljaren French Manicure Classic. French Swirl kommer bland annat i svart och vit som är perfekta till jobboutfiten. Dessa har en transparent botten, vilket gör att utväxten inte syns lika tydligt när nageln växer ut.  

Om det vankas afterwork efter jobbet så kan du enkelt piffa upp din kavaj med French Swirl i färgen Lady Red.  

Hur stylar man skinnbyxor? 

Skinnbyxor i olika material och strukturer passar perfekt till din kavaj och kan liva upp outfiten. Matcha skinnbyxorna till någon av våra nyheter Solid Cream Brown, Solid Desert Tan eller Solid Pale Sand för att ge ett mer neutralt intryck.  

För en mer vågad look kan du matcha dina skinnbyxor till Metallic Shiny Steel och Shiny Copper. Vi har utvecklat våra nya Metallic färger till en tunnare och mer transparent Layer. Målet är att Layern ska upplevas som ett tunnt extra lager på din nagel. Vi strävar hela tiden efter att utveckla våra produkter för att göra dem ännu bättre.  

Scarf 

Scarfen är en perfekt accessoar för att få in mer färg i din outfit. Exempelvis kan du matcha en scarf med gröna detaljer till vår Solid Forest Green och Starburst Emerald Green. Genom att mixa och matcha två olika Layers kan du skapa mer liv i din outfit.  

Tidlösa stickade tröjor, midiklänningar och satinkjolar 

Snygga stickade tröjor i neutrala färger är det bästa go-to plagget att kunna slänga på sig, framförallt när det kan vara lite kallt ute och på kontoret.  

I varje kapselgarderob bör den svarta långärmade klänningen finnas, som du enkelt kan klä upp eller ner med klackar, boots eller sneakers. Styla den med vår nya Metallic Shiny Steel som skiftar i ljuset och bryter av till en klassisk look.  

Satinkjolar i olika färger är ett plagg du kommer få användning av under flera års tid. Matcha en svart satinkjol med Solid Pale Sand som är en ljusare beige ton med en subtil nyans av grön. Lyft upp de härliga tonerna i Pale Sand och komplettera din outfit med guldiga smycken.

Trendspaning för 2024 

Spets är en trend som verkligen ökat de senaste månaderna och som vi tror kommer fortsätta hänga med i vår. Spets är dessutom en trend som kommer och går, du får därför stor användning av att ha spetsplagg i din kapselgarderob. Nu kan du dessutom ha spets i din nagelgarderob! Vår nya LNL Lace Black har en semi-transparent bas med svart spetsmönster, vilket gör den väldigt naturlig men samtidigt originell på din nagel.  

Vi tror på att använda klassiska plagg som du har i garderoben och lyfta dina outfits med färgade väskor, accessoarer och Layers. 

Nya favoriter

Nyheter som passar perfekt på jobbet
French Swirl Black
NYHET!

French Swirl Black

249:-
Solid Pale Sand Layers
NYHET!

Solid Pale Sand Layers

229 :-
Metallic Shiny Steel
NYHET!

Metallic Shiny Steel

249:-