Vi sätter färg på tillvaron, utan kladd (punkt).

Love’n Layer är ett community inom beautytech som är intelligent med funktionella produkter,
framtagna med dig i fokus.

Vi skapar produkter för händer och fötter som fokuserar på funktion, innehåll och hållbarhet.
Det kan man tro är enkelt, men det visade sig ta mer än 92 år innan förändringen blev ett faktum och nu kan du vara med och bidra till vår framtida resa och vända ryggen åt daterad skönhet inom hand och fot kategorin.


2020 startade Ida Thern utvecklingen som sedan blev Love’n Layer.

Hur allt startade

Pandemin spred sig över världen.
Ida Thern var höggravid med sitt andra barn och fick rådet att stanna hemma
fram till förlossningen.

Hon ställde in sina regelbundna besök på nagelsalongen och fick istället använda vanligt nagellack.
Hon upplevde att marknaden erbjöd attraktiva och roliga färger i mängder, men att funktionen sällan prioriteras, och att utvecklingen stått stilla under många år.

Varför nöja sig med tidskrävande metoder som aldrig håller mer än en dag eller i vissa fall endast timmar? Dessutom är de små flaskorna ofta fyllda med kemikalier och har fräna obehagliga dofter.

"Det tog mig två år att utveckla Layers. Det som blev lösningen på mitt problem är idag en innovation inom nagelkosmetik, som dessutom är tillgänglig för alla!

I nailed it!"

Vi har din rygg

Layers är framtagna utifrån Läkemedelsverkets lagstiftning för kosmetiska produkter och för att du ska slippa onödiga kemikalier i din vardag.

Säg nej till nagellack med starka och fräna dofter.

Layers upplevs som doftfria efter öppnad förpackning och kan med lätthet appliceras i gemensamma eller offentliga rum. Du slipper dessutom starkt doftande nagellacksborttagning och dess uttorkande inverkan på nagelbädden och huden runt omkring.

På Love'n Layer har vi ett starkt hållbarhetsfokus, och försöker att välja material som är så miljövänliga som möjligt: våra Layers är 100% veganska och tillverkade av nedbrytbart material och vår UV lampa är gjord av återvunnen plast.

En annan viktig fråga vi arbetar med är att minimera svinnet i produktionen och vi garanterar att inga djurtester förekommer i utvecklingen av våra produkter. 

Vi skapade Layers för dig

Vår ambition är att skapa en nagelprodukt som revolutionerar en stillastående bransch. Där tilltalande färger och mönster möter en funktionalitet för att skapa en upplevelse utöver det vanliga.

Resultatet är Layers  - 

Vår vision är att du ska känna dig trygg och självsäker när du bär upp dina Layers. Gör dina naglar till en accessoar som du kan byta, förändra och matcha i oändlighet. Det är bara fantasin som sätter gränserna!    

Perfekt manikyr som håller

Layers är ett innovativt självhäftande gel nagellack som tar mindre än tre minuter att applicera, utan kladd och onödig torktid.

Ett tunt lager som stöttar och skyddar din befintliga nagel samtidigt som den sätter färg på tillvaron. 

Du applicerar Layers och de får en fin lyster under vår UV LED lampa i ca 45-60 sek för maximal hållbarhet i upp till tre veckor.