Det ska vara smidigt att få en perfekt pedikyr hemma. Se hur lätt du applicerar våra Layers i fem enkla steg.

Steg 1: Förberedelse

Börja alltid med att tvätta fötterna noggrant. Det tar bort smuts och eventuella rester av kosmetiska produkter. Skrapa bort nagelbandsrester från nagelbädden och fös bort/reducera nagelbanden. Låt tånaglarna torka ordentligt, detta för att undvika att det finns fukt kvar under nagelbädden. Varför är detta viktigt? Dina Layers fäster bättre på en ren, torr och slät nagelbädd, resultatet blir jämnare och dina Layers håller sig fina längre. OBS! Applicera inte Layers i direkt solljus och värme!

Steg 2: Öppna förpackningen

Du har alltid vår beskrivning av de fem stegen på baksidan av förpackningen. När du öppnar förpackningen ligger våra Layers i en skyddsplast. Klipp upp den och ta ut Layer kartan. Tänk på att spara skyddsplasten och/eller lägga tillbaka din Layer karta som blivit över. Vid öppen förpackning håller våra layers i upp till 6 månader om de skyddas i skyddsplasten och är väl försluten. De kan annars stelna och bli svåra att applicera eller förstöras helt.

Gillar du våra tå Layers i videon? Vi använder Leo Toe Raspberry Red.

114 kr 229 krdu sparar 115 kr

Steg 3: Placera

Välj storlek på dina Layers genom att jämföra de olika storlekarna mot din nagel. Du vill ha en Layer som är så nära din egen nagel i storlek som möjligt. Är du mellan två olika storlekar på Layers? Välj den smalare och sträck ut den i sidled över nagelbädden. För att fästa Layern på nageln placera den på nagelbädden och börja från ena sidan. Tryck och massera fast din Layer. För bästa resultat - placera Layern noggrant på din nagel. Appliceras endast på själva nagelbädden och inte huden och att dess kanter ligger tätt mot, men ej på ditt nagelband. Våra Layers är töjbara och kan sträckas ut för optimal täckning. För de mindre tånaglarna kan det vara enklare att klippa i Layern och sedan applicera den.

Steg 4: Justera längd

Använd en nagel/fingerspets eller toppen på nagelfilen för att trycka fast Layern ordentligt runt nagelns framkant. Ta bort överflödet genom att “nypa” av det och/eller använda en nagelsax. Fila där efter bort andra små överflödiga kanter på nageln.

Hitta din nagelfil

Hitta din nagelfil
Glasfil Svart
89 kr
Glasfil Svart
Glasfil Vit
89 kr
Glasfil Vit

Steg 5: Fäst med UV LED lampa

Placera dina tånaglar under UV LED-lampan. Tryck på lampans överdel och ha kvar tårna tills lampan släcks efter några sekunder. Lampan gör att materialet stelnar, vilket både ökar hållbarheten på manikyren och gör att naglarna får en vacker lyster. Tänk på att alla naglar måste in under lampan.

YOU NAILED IT!

Din nya pedikyr är för snygg för att inte delas!! Ta en bild på dina nyfixade naglar och lägg upp på dina sociala medier. Glöm inte att tagga @lovenlayer och #lovenlayer. You nailed it!

Hitta din UV LED lampa

Hitta din UV LED lampa
UV LED Lampa Black - Trådlös
399 kr
UV LED Lampa Black - Trådlös
UV LED Lampa White - Trådlös
399 kr
UV LED Lampa White - Trådlös

Dags att byta Layers?

Se hur smidigt du tar bort dina Layers.

Vill du få en perfekt manikyr?

Se hur enkelt du applicerar Layers för händer