5 tips för fina naglar 

Det finns ingen bättre "confidence boost" än att ha välvårdade och fina naglar, eller hur? Idag kan du forma och styla dina naglar på många olika sätt, vilket gör att du kan använda fina naglar som en accessoar för att lyfta din outfit.

Med Layers kan du dessutom uppnå salongsresultat av dina naglar hemma. Du behöver alltså inte spendera stora summor eller flera timmar varje månad hos en salong, utan kan numera få exakt lika snygga naglar från bekvämligheten av din soffa. Layers går dessutom snabbt och smidigt att applicera.  

I denna upplaga av The Daily Nail lyfter vi 5 tips för att få fina naglar, så att du kan skina med välvårdade naglar varje dag, darling. 

5 tips för fina naglar

Ta hand om dina nagelband  

För välvårdade och fina naglar krävs en stadig grund. Eftersom vi använder med våra händer och naglar dagligen är det även viktigt att ge dem kärlek. Genom att ta hand om dina nagelband skapar du förutsättningar för fina nagelbäddar. Regelbunden rengörning av dina nagelband, exempelvis med hjälp av en nagelborste, bidrar till att avlägsna eventuell smuts och bakterier.  

Har du torra och flisiga naglar och nagelband? Det kan bero på att du använder nagellack och nagellacksborttagning för ofta. Dessa produkter är nämligen uttorkande för nageln och nagelbanden. En nagelolja kan bidra till att återfukta dina nagelband. Du applicerar oljan vid nagelbanden och masserar sedan in den med hjälp av ett finger. 

Återfukta 

Hydration is your best friend! Speciellt under den torra och kalla vintern är det många som upplever torra, sköra och spruckna naglar. Då behövs återfuktning, i mängder! Se till att använda en fuktgivande handkräm, en bra nagelolja och skydda dina händer och naglar från kylan genom att använda handskar när du är utomhus.  

Glöm dock inte att återfukta även under sommarmånaderna.  

Hälsosam kost 

För att bibehålla en frisk och hälsosam nagel är det viktigt att ge näring. Vårt utseende är en reflektion av hur vi mår på insidan, börja inifrån och glowet kommer att stråla ut.  

Näringsämnen och vitaminer i din kost kan boosta dina naglar, exempel på dessa ämnen är Biotin och Zink. 

Forma dina naglar 

Genom att fila och hålla alla dina naglar samma längd skapar du en enhetlig och vårdad look. Visst är det tråkigt när en nagel går av, speciellt om du försöker växa ut dina naturliga naglar, men genom att klippa ner och filar till resten av dina naglar samma längd skapar du en stilrenare look. Det är även en stor frihet att ha kortare naglar och dessutom riktigt snyggt!  

Du kan även forma dina naglar för att skapa en genomtänkt och välvårdad look. På senaste har vi sett att den runda almond formade nageln är väldigt populär, men den vanliga raka funkar ju alltid om du föredrar det. 

Styla dina naglar  

Vi har nu lagt grunden för perfekta naglar: välskötta nagelband, enhetlig form och längd på naglarna samt återfuktade händer och naglar. Nu är det dags att gå loss på stylingen med färg och mönster! Det är här vi på Love’n Layer kommer in.  

Det finns många sätt att styla dina naglar på, men om du vill ha ett doft- och giftfritt alternativ, som dessutom håller i upp till 3 veckor, rekommenderar vi Layers, som är ett självhäftande gelnagellack. Vill du lära dig mer om Layers kan du läsa om produkten här.  

Layers finns i flera olika mönster och färger med något som passar alla. Från vårt stora sortiment kan du därför välja det som du känner dig självsäkrast i. Självförtroende kommer när vi känner oss bekväma! 

Om du vill köra på stilsäkra och tidlösa kort rekommenderar vi en röd nagel som exempelvis Solid Lady Red eller fransk manikyr, där vi har Classic French Manicure. Dessa går aldrig ur stil!  

Är du färgstark och gillar mönster så måste du spana in våra Leo mönster som finns i flera underbara färger. Leo B. Green eller Leo Grape Red är stora favoriter och dessa kan du även matcha på dina tånaglar.  

Eller, gläns med våra häftiga Metallic färger. Vill du vara först på bollen i trender kan du testa våra nya otroliga färger, Metallic Shiny Steel och Metallic Shiny Coppar.  

 

Utforska alla våra härliga Layers och hitta dina favorit mönster och färger.  

Vi hoppas att du känner dig inspirerad att vårda dina naglar för att få fina naglar du kan känna dig självsäker i! Missa inte nästa upplaga av The Daily Nail där vi kommer gå igenom fler råd och tips på hur du kan ta dina naglar och hud till nästa nivå. Vi hörs snart igen, darling. 

French Manicure Classic

French Manicure Classic

249:-
Leo Grape Red

Leo Grape Red

229:-
Metallic Shiny Copper

Metallic Shiny Copper

249:-