GET INSPIRED

MEET OUR DARLINGS

Vi har samlat alla fina kommentarer och recensioner från våra kära darling.
Jag är besatt! Jag har haft Layers oavbrutet i fler veckor utan att det förstördes. Det går också så himla fort att applicera! Under första och andra gången applicerade jag på under 5 minuter alla mina tio fingrar. Jag har testat på mina vänner och familj och det här är verkligen något jag älskar!
Love’n Layer är något av det bästa som hänt mitt beauty skåp! Du kan hur enkelt som helst fixa snygga salongsnaglar hemma, som håller länge utan minsta skråma. Mitt nr 1 tips till alla som gillar att ha fina naglar!
Att ha fina naglar är en liten detalj som gör så stor skillnad i hur jag känner mig. Med layers kan jag ha perfekta naglar minst två veckor i sträck vilket är helt magiskt! Love'n Layer får 10/10 från mig!
Alltså, denna produkt! Jag vet inte var jag ska ta vägen för jag tycker de är SÅ bra! Det var enkelt att applicera, det blev snygg direkt och sitter så länge! BRA JOBBAT!
Aldrig har fina naglar varit så enkelt?! Sjukt imponerad av Love'n Layer och hur enkelt det är. Produkten sitter länge och man får ett så snyggt resultat. Tar inte alls lång tid att göra sina naglar och är sjukt smidigt!
Layers kan vara det bästa som hänt mina naglar. Jag är så SÅLD! Tipsar ALLA jag känner!
Love'n Layer är det bästa som hänt mina naglar. Så enkla att applicera, sitter i veckor och finns i alla färger och mönster man kan önska sig. 10 av 10, rekommenderar! Jag är fast!
Jag gillar layers! Vilken bra produkt, med olika mönster och färger!
Jag är mållös! Inte ens shellac brukar sitta på mig utan minsta uppruggade kant, avskavad flik eller spricka.
Sa jag att jag ÄLSKAR layers? Jag gör VERKLIGEN det! 5 av 5 poäng! Och kul med ett företag som startats av kvinnor!!
Succé!!!Så enkelt att applicera och sitter som berget. Känner mig verkligen klädd och fin i mina layers! 
Har sagt det miljoner gånger nu känns det som men kan inte säga det nog! Layers är så sjukt jäkla bra!!