Shipping policy

FRAKT & LEVERANS

Love'n Layer erbjuder frakt inom Sverige, Danmark, Island och Finland. För leverans till andra länder, vänligen kontakta hello@lovenlayer.com.


Love'n Layer gör sitt yttersta för att kunna skicka alla beställningar inom 24 timmar under vardagar, samt första följande arbetsdag om beställningen görs under helgen.

Observera att leveranstiderna i kassan endast är uppskattningar och att de faktiska leveranstiderna kan variera beroende på var ordern ska levereras. Love'n Layer ansvarar inte för någon förlust eller skada som kan uppstå till följd av en rimlig eller oundviklig leveransförsening. Observera också att beräkningen av leveranstiden inte tar hänsyn till eventuella förseningar på grund av betalningstillstånd och/eller lagertillgänglighet. Om Love'n Layer inte levererar inom 30 dagar kan du ha rätt att avbryta köpet.

Observera att fraktbolagen är mer upptagna än vanligt under högtider och högsäsong och att detta kan påverka leveranstiden. Vi tar inget ansvar för speditörernas brister i logistikedjan. 

Love'n Layer erbjuder leverans med följande fraktbolag i Sverige:

KAMPANJLEVERANS 
I utvalda städer i Sverige erbjuder Love'n Layer under särskilda perioder hemleverans. Detta leveranssätt är endast aktuellt när det visas i kassan. 

LEVERANS MED POSTNORD
Inom Sverige, Danmark, Island och Finland erbjuder Love'n Layer leverans med skicka lätt, hem i din brevlåda eller till utlämningsställe. Postnord avgör vilket att alternativen som lämpar sig för din leverans. Love'n Layer avsäger sig rätten att bestämma vilket alternativ som väljs till dig. Om paketet levereras till ett ombud, ska Postnord valt ett i närheten utav din angivna adress. Uppskattad leveranstid för båda alternativen är 1-5 dagar. Meddelanden gällande leveransen kommer att skickas via e-post och/eller SMS.